Can other people edit my project using "See Inside?"

Muudetud T, 28 Juuli kell 4:33

Links to Relevant Wiki Articles(s):


While it's true anyone can "see inside" a project and they can even appear to delete code or make changes, changes by others are not actually saved. The only person who can make changes is the project owner. Even teacher edits are not saved. However, if you leave yourself logged in, the next person to use the same computer can make changes.

Kas see artikkel oli kasulik?

See on suurepärane!

Täname sind tagasiside eest

Vabandust! Me ei saanud abiks olla

Täname sind tagasiside eest

Anna meile teada, kuidas me saaksime seda artiklit täiendada!

Vali vähemalt üks põhjustest
Nõutud CAPTCHA kinnitus.

Tagasiside saadetud

Me hindame sinu jõupingutusi ning proovime seda artiklit täiendada