Hvis du ikke kan logge ind på din konto, prøv at nulstille dit kodeord.

Hvis du har en almindelig eller Lærer Scratch konto...

• Du kan bede om mail til nulstilling af kodeord via dette link: https://scratch.mit.edu/accounts/password_reset/
  • Vær sikker på, at det rigtige brugernavn står i mailen til nulstilling af kodeord
  • Klik på linket for at danne et nyt kodeord
  • Når du logger ind med dit nye kodeord, så vær sikker på, at du har stavet brugernavnet nøjagtigt som det står skrevet i mailen, som du modtog, til nulstilling af kodeord.  Husk, at du ikke kan logge ind ved at bruge din e-mail adresse som brugernavn.

Hvis du har en elevkonto (det kan du tjekke ved at se, om din profil siger "Elev af...") ...

• Bed din lærer om at hjælpe dig med at nulstille kodeordet

Hvis du ikke har modtaget mail til nulstilling af kodeordet en time efter at have bedt om den...

• Hvis du brugte dit brugernavn til at bede om mailen, så prøv at bruge din e-mail adresse. Du har muligvis ikke husket dit brugernavn korrekt.
  • PTjek venligst din spamfolder (hvis du bruger Gmail, kan den ligge under fanen Promoveringer)
  • Hvis du ikke kan finde den der, så henvend dig til os via Kontakt Os formularen (Klik på Tilbage knappen indtil du kommer til søgefunktionen og klik så på "Kontakt Os" under de populære hjælpeartikler)