Als je niet in je account kunt inloggen, probeer dan je wachtwoord te resetten.

Als je een gewoon of een leerkracht account hebt...

• Je kunt een wachtwoord reset email aanvragen door deze link te gebruiken: https://scratch.mit.edu/accounts/password_reset/
  • Zorg dat je de gebruikersnaam in de wachtwoord reset email goed controleert
  • Klik op de link om je wachtwoord opnieuw in te stellen
  • Zorg ervoor dat als je probeert in te loggen met je nieuwe wachtwoord, je de gebruikersnaam exact intikt zoals die is geschreven in de wachtwoord reset email die je ontvangen hebt.. Bedenk dat je niet kunt inloggen door je emailadres als gebruikersnaam te gebruiken.

Als je een leerlingen account hebt (dat kun je zien als je profiel zegt "Leerling van ...")...

• Vraag je leerkracht om je te helpen je wachtwoord te resetten

Als je binnen een uur na de aanvraag geen wachtwoord reset email hebt ontvangen...

• Als je je gebruikersnaam hebt gebruikt om de email te krijgen, gebruik dan je emailadres. Misschien heb je je gebruikersnaam verkeerd onthouden.
  • PCheck alsjeblieft je spam map (als je Gmail gebruikt zou het kunnen zijn dat het te vinden is onder de promoties tab)
  • Als je het daar niet kan vinden, neem contact met ons op via het contactformulier (Klik de "Terug" knop tot je bij de zoekbalk komt en klik dan op "Ccontact" onder "Ondersteuning" in het midden onder op de pagina.