Hvis du har modtaget en e-mail om forespørgsel om at nulstille kodeordet, så har nogen højst sandsynligt indtastet dit brugernavn på https://scratch.mit.edu/accounts/password_reset/, hvilket har forårsaget den e-mail, du har fået. Det skal du ikke bekymre dig om! Da du har modtaget e-mailen, betyder det at dén der forespurgte om nulstilling af kodeordet ikke har modtaget linket til nulstilling af kodeordet til kontoen.

Men hvis du har modtaget en e-mail, der siger, at dit kodeord er blevet ændret, men du ikke selv har ændret kodeordet. så skal du skride til handling. Skift venligst omgående dit kodeord på https://scratch.mit.edu/accounts/password_change/hvis det er denne e-mail. som du har modtaget. Hvis du ikke kan ændre dit kodeord der, så henvend dig venligst til os via Kontakt Os formularen (Klik på "Tilbage" knappen indtil du er tilbage ved søgefunktionen og klik på "Kontakt Os" under de populære hjælpeartikler).

Hvis du har en lærerkonto, så kig venligst på brugernavnet nævnt i e-mailen. Fordi alle dine elever deler din e-mail, kan forespørgslen komme fra en elevkonto.