Dit gebeurt waarschijnlijk omdat jouw project.json bestand voor jouw project groter is dan onze bestandsgrootte limiet van 5MB.  Het project.json is het bestand dat gegevens over jouw project bevat, inclusief alle blokken.

Scratch 3.0 project.json bestanden zijn groter dan Scratch 2.0 project.json bestanden.  Dus als jouw project voor het laatst is opgeslagen als Scratch 2 project, zal het laden ervan in Scratch 3 meer ruimte in beslag nemen.  Je zult niet in staat zijn om op te slaan in dat formaat, maar je oude gegevens zullen nog steeds leesbaar zijn.

Om het probleem op te lossen, moet je dingen uit je project verwijderen.  Een manier om dit te doen is door gebruik te maken van klonen om sprites te kopiëren in plaats van het dupliceren van sprites. Je kunt ook kijken of je ongebruikte blokken in je programma hebt, zoals blokken die niet verbonden zijn met een stapel blokken.

Sorry als dit ongemak veroorzaakt.