Hvis din konto er midlertidigt blokeret, kan du se hvilken dato og tidspunkt, som blokeringen er sat til at udløbe. Kontakt venligst ikke Scratch teamet, hvis dette er tilfældet. Du vil kunne logge ind når blokeringen udløber, og vi vil ikke forkorte længden af blokeringen, hvis du kontakter os.

Hvis din konto ikke er midlertidigt blokeret, ser du en formular på skærmen, når du logger ind. Du kan bruge denne formular til sagligt at forklare hvordan din konto blev brugt til at bryde vores retningslinjer, og angive en e-mailadresse, som Scratch teamet kan kontakte dig på. Vi læser alle beskeder, som sendes via denne formular og vi vil samarbejde med dig, så du kan adgang til Scratch igen.

Det er vigtigt at du ikke oprettet alternative konti for at omgå en blokering. Overhold venligst klageproceduren. Oprettelse af alternative konti er imod vores retningslinjerne og kan forlænge perioden du er blokeret i.