How do I restore a deleted project?

Gewijzigd op Wo, 5 Aug om 10:20 AM

Links to Relevant Wiki Articles(s):


Unfortunately, when a project has been permanently deleted, we are unable to restore it. In the future, we'd recommend keeping any projects that you might want to save in the future in your Unshared Projects or Trash folder.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren