Log in bij Scratch en klik vervolgens op je gebruikersnaam in de rechterbovenhoek. Selecteer "Accountinstellingen" en klik vervolgens op de link "Ik wil mijn account verwijderen" onderaan de pagina. Maar je moet dit alleen doen als je er absoluut zeker van bent dat je je account wilt verwijderen. Als je je account verwijdert, zul je niet in staat zijn om het te herstellen of om toegang te krijgen tot je verwijderde projecten.