How do I restore a deleted project?

Promijenjeno na Tue, 28 Srp na 6:39 POSLIJEPODNE

Links to Relevant Wiki Articles(s):


Unfortunately, when a project has been permanently deleted, we are unable to restore it. In the future, we'd recommend keeping any projects that you might want to save in the future in your Unshared Projects or Trash folder.

Je li ovaj članak bio od pomoći?

To je odlično!

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Žao nam je! Nismo mogli biti od pomoći

Zahvaljujemo na povratnim informacijama

Obavijestite nas kako možemo poboljšati ovaj članak!

Odaberite barem jedan od razloga
Potrebna je potvrda CAPTCHA.

Povratne informacije poslane

Cijenimo vaš trud i pokušat ćemo popraviti članak