Je kan op de meeste smartphones Scratch projecten spelen (maar niet maken) in de browserversie van Scratch. Je kan ook opmerkingen achterlaten met je telefoon.

Op dit moment is er geen Scratch app voor smartphones. Als je een Chromebook of Android tablet gebruikt kan je misschien onze applicatie in de Google Play store downloaden. Bezoek de volgende link: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.scratch om te zien of je apparaat geschikt is.