We tilbyder ikke indstillinger som tillader dig at forhindre en anden konto i at dele eller kommentere på Scratch. Men der er nogle muligheder du kan bruge til at begrænse dine elevers interaktion med andre på Scratch.

En mulighed er at slå kommentering fra på hver individuel elevs profilside og projektsider - dette vil begrænse andre Scratcheres kommunikation med dine elever bortset fra at "elske" og "favorisere" deres projekter. Men det vil ikke forhindre dine elever i at dele projekter eller kommentere på Scratch.

Alternativt skal du overveje Scratch appen (tilgængelig for Windows, MacOS, ChromeOS og Android). Det tillader dig og dine elever at fortsætte med at arbejde på projekter offline uden det ekstra modul med Scratch online fællesskab: https://scratch.mit.edu/download