For at kunne dele projekter på Scratch, skal du først bekræfte din e-mail adresse.

Hvis du ikke længere har den e-mail, vi sendte, da du oprettede din konto, kan du bede om at få bekræftelsesmailen sendt igen. For at sende e-mail igen, skal du gå til Kontoindstillinger, klikke på fanen E-mail, og følge instruktionerne der.

Bemærk venligst, at du skal bruge en rigtig e-mail adresse for at kunne bekræfte din konto. Hvis du har skrevet den forkerte e-mail adresse, kan du også ændre den i Kontoindstillinger.

Hvis din e-mail adresse er en elev-e-mail (mange elevers e-mail adresser ender på ".edu"), kan du muligvis ikke modtage e-mails fra Scratch. Hvis dette er tilfældet, kan vi bekræfte din e-mail, hvis du sender os en besked, men du kan ikke modtage svar fra os.