Vi anbefaler ikke flere mennesker at dele konto. Fordi Scratch ikke er designet til at blive brugt på denne måde, øger det sandsynligheden for fejl, som for eksempel at dit arbejde ikke bliver gemt.

Der er ikke nogen måde at moderere handlinger fra bare én af kontoens brugere, så moderering vil gælde for alle kontoens brugere.

Hvis Scratchs moderatorer støder på en konto, som bliver brugt af flere brugere, vil den blive blokeret.