How do I access my student account after my class ended?

Променена на Tue, 28 юли в 4:32 PM

Links to Relevant Wiki Articles(s):


Once a teacher has decided to end a class, students in that class can no longer log into their accounts. The good news is, your profile is still visible. From your profile, you're welcome to remix your projects into a new Scratch account, and leave a comment letting your friends and followers know where to find you.

Тази статия беше ли полезна?

Това е страхотно!

Благодарим Ви за обратната връзка

Съжаляваме, че не успяхме да бъдем полезни

Благодарим Ви за обратната връзка

Кажете ни как можем да подобрим тази статия!

Изберете поне една от причините
Изисква се CAPTCHA потвърждение.

Обратната връзка е изпратена

Оценяваме вашите усилия и ще се опитаме да поправим статията