Tässä on joitain vinkkejä turvassa pysymiseen Scratchissa:

1. Älä jaa henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja Scratchissa. Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, joiden avulla joku muu voi selvittää, kuka olet oikeassa elämässä.

Henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja ovat muun muassa seuraavat:

• kaupunkisi tai osoitteesi
  • koulusi nimi
  • IP-osoitteesi
  • oikea etunimesi
  • oikea sukunimesi
  • koulusi sijainti
  • koulusi nimikirjaimet, maskotti tai muut melko ainutlaatuiset ominaisuudet
  • syntymäpäiväsi
  • oppilastunnuksesi
  • opettajasi, huoltajasi tai ystäväsi oikea nimi
  • puhelinnumerosi
  • sähköpostiosoitteesi

2. Älä jaa salasanaasi. Jos Scratch-projekti pyytää salasanaasi, älä anna sitä (ja käytä "Raportoi"-painiketta ilmoittaaksesi Scratch-tiimille, että heidän pitäisi poistaa projekti). Anna salasanasi vain kirjautuessasi Scratchiin. Älä kerro kenellekään salasanaasi.

3. Vältä tietojenkalastelua. Scratch-tiimin sähköpostit voivat tulla osoitteista appeals@scratch.mit.edu, help@scratch.mit.edu, no-reply@scratch.mit.edu, translate@scratch.mit.edu, scratch-translators@scratch.mit.edu tai scratchday@scratch.mit.edu. Sähköpostit, jotka saat muista sähköpostiosoitteista, eivät ole peräisin Scratch-tiimiltä. Älä avaa sähköpostia. Kerro meille siitä osoitteessa help@scratch.mit.edu!