Gruppechat projekter med cloud variabler er ikke tilladte i Scratch.

Cloud chat projekter bruger cloud variabler til at have tekstbaseret kommunikation med hinanden. Vi ser ind imellem folk lave disse i Scratch, men de bliver typisk brugt til at omgå fællesskabets retningslinjer. VI har haft mange diskussioner om disse projekter og vi har konkluderet at de ikke kan virke på en måde som er sikker og passende for Scratch.

FAQ

Vil mine projekter med cloud baseret chatfunktionalitet blive slettet?
Ja, vi sletter projekter med cloud baseret chat. Vi opfordrer dig til ikke at dele det, eller selv fjerne chatfunktionaliteten fra projektet.

Hvad ska jeg gøre, hvis jeg ser et projekt med cloud baseret chat?
Vi opfordrer dig til at bruge "Anmeld" knappen for at give us besked.

Hvad hvis min cloud chat bruger en whitelist af acceptable ord?
Vi fjerner alle projekter vi ser med cloud baseret chat, selvom de bruger whitelists.

Hvad betegner I som et cloud gruppechat projekt?
Alle projekter, som tillader folk at skrive fritekst, som kan læses af en anden, eller på anden måde kommunikere frit via et projekt.

Hvad hvis jeg lave et chat projekt som har andre sikkerhedsforanstaltninger indbygget?
Det er stadig et chatprojekt, det overskrider denne retningslinje.

Hvad med projekter, som tillader folk at dele emojis med hinanden, eller som bruger få præ-definerede sætninger?
Det er generelt acceptabelt, så længe de ikke kan blive brugt til at dele indhold, som folk der ser det selv kan skrive.

Du kan læse mere om vores retningslinjer for cloud chat i dette indlæg: https://scratch.mit.edu/discuss/topic/357609/