Her er nogle ting om brugernavne på Scratch, som er vigtige:

• Scratchere kan ikke ændre deres eget brugernavn
  • Scratch teamet kan i sjældne tilfælde tilbyde at ændre et brugernavn. Dette er ikke typisk.

Her er nogle gængse grunde til at folk kontakter for at skifte brugernavn, som ikke er gyldige til en ændring:

• Du kan ikke lide dit brugernavn
  • Du har lavet en stavefejl i dit brugernavn

Hvis du ikke har en gyldig grund til at ændre brugernavn, kan du oprette en ny konto med dit foretrukne brugernavn. Vi ved, at det kan være frustrerende at miste dine følgere og favoritmarkeringer på dine projekter, men når du opretter en ny konto, kan du altid skrive en kommentar på din gamle konto med information om hvordan dine venner kan finde dig.

Hvis du mener, at du har en gyldig til ændring af brugernavn, kan du kontakte os gennem formularen Kontakt Os.