Når du opretter en konto, får din konto statussen "Ny Scratcher".

Nye Scratchere har mange af de samme muligheder som alle andre. Du kan oprette og dele projekter, du kan deltage i Samlinger oprettet af andre og du kan kommentere i fællesskabet. Efter at have brugt noget tid i fællesskabet, med at lave og dele nogle projekter og give andre hjælpsomme kommentarer, får du en invitation til at blive "Scratcher".

Scratchere har mere erfaring på Scratch og er engagerede i både at bidrage til fællesskabet og i at gøre det til et godt sted for andre at være, hvor de føler sig velkomne. De ikke blot følger, tFællesskabets retningslinjer 12, de sætter også et eksempel for andre. Som Scratcher har du adgang til nogle få ekstra ting på Scratch, deriblandt adgang til cloud variabler og evnen til at oprette Samlinger.

For at blive en Scratcher skal du være aktiv på Scratch i et stykke tid, dele flere projekter og kommentere konstruktivt i fællesskabet. Efter få uger vil du modtage en notifikation, hvor du bliver inviteret til at blive en Scratcher. Hvis du kommer til at slette notifikationen, er det ok! Kig efter linket på toppen af din profilside (ved siden af dit brugernavn) for at blive en Scratcher.

Hvis du ikke kan se inviationen endnu, bliv ved med at lave og dele projekter, kommentere og hjælpe andre Scratcher's projekter og vær tålmodig. Efter får uger vil du se linket på din profil side.