How do I restore a deleted studio?

Змінено Ср., 5 Серп. на 10:21 РАНКУ

Links to Relevant Wiki Articles(s):

Links to Relevant Scratch Resources:


Once a studio has been deleted by the owner it is no longer able to be restored. You are welcome to create a new studio if you would like!

Ця стаття була корисною?

Чудово!

Дякуємо за відгук

Даруйте, що не вдалося допомогти вам

Дякуємо за відгук

Розкажіть, як ми можемо поліпшити цю статтю!

Виберіть принаймні одну причину
Необхідна перевірка CAPTCHA.

Відгук надіслано

Дякуємо за допомогу! Ми докладемо всіх зусиль, щоби виправити статтю