Met een lerarenaccount kan je de wachtwoorden van je leerlingen instellen of resetten..

Je kunt dit doen via het "Mijn Klassen" menu:

Vervolgens doe je:

• Klik op de klas die de leerlingen bevat waarvoor je het wachtwoord wilt wijzigen.
  • Klik op het tabblad "Leerlingen"
  • Klik op "Account instellingen" voor de leerling waarvoor u het wachtwoord wilt wijzigen (dit moet u voor elke leerling doen)

Zodra je op de knop "Account instellingen" klikt, verschijnt het venster, dat je twee opties geeft om hun wachtwoord te wijzigen: