I accidentally emptied my Trash. Can you recover my project?

Endret Wed, 5 Aug ved 10:20 AM

Links to Relevant Wiki Articles(s):


Unfortunately, if you empty your Trash and wish to recover a project later, we are unable to help you recover it. Please don’t empty your Trash unless you’re sure you won’t want to restore the projects you’re deleting.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen