Onlangs hebben we een probleem ontdekt met Scratch Link als Firefox gebruikt wordt op bepaalde versies van MacOS die verhinderen dat Scratch Link kan verbinden. We hebben de oorzaak van het probleem geïdentificeerd, maar het zal enige tijd duren voordat we het kunnen oplossen.

Andere browsers hebben het probleem niet. Daarom adviseren we om een andere browser te gebruiken als Scratch Link gebruikt wordt zolang het probleem niet is opgelost.