Du kan gensende en e-mail til bekræftelse under Kontoindstillinger > E-mail. Der kan du ændre den e-mailadresse, som er tilknyttet din Scratch konto, hvis du ønsker det; det er en god idé at tjekke at e-mail adressen er korrekt i tilfælde af en stavefejl.

Der kan gå noget tid før du modtager e-mailen. Tjek venligst din spamfolder i tilfælde af at e-mailen blev sendt dertil.

Hvis din e-mailadresse er en elevmail (mange elevmailaddresser ender med ".edu"), kan du muligvis ikke modtage e-mails fra Scratch. Hvis dette er tilfældet, kan vi bekræfte din e-mail, hvis du sender os en besked, men vi svarer ikke tilbage.